Aktuality

MARCOVÉ STRETNUTIE KOMISIE PRE MLÁDEŽ

ICM MA Spravodajstvo | Utorok, 19. Marec 2024

obrazok
Zástupca ICM Martin sa zúčastnil zasadnutia Komisie pre mládež ŽSK, ktorá sa konala dňa 15. marca 2024 v Martine. Členovia aktívne spolupracovali pri tvorbe plánu a krajských mládežníckych aktivít.

Viac informácii

KOVÁČOVA BYSTRICA 2024

ICM BB Spravodajstvo | Utorok, 30. Január 2024

obrazok
Informačné centrum mladých Banská Bystrica a spoluorganizátori vyhlasujú XX. ročník súťaže KOVÁČOVA BYSTRICA 2024. Bližšie informácie nájdete v priloženom letáku. Tešíme sa na Vašu účasť!
LETÁK - KB 2024
PRIHLÁŠKA



Viac informácii

Zdravý životný štýl - chceme zdravo žiť…

ICM MA Spravodajstvo | Nedeľa, 31. December 2023

obrazok
V dňoch 14. a 15. novembra 2023 Informačné centrum mladých, n. o., Martin v spolupráci s Gymnáziom Viliama Paulinyho-Tótha Martin organizovalo 2 workshopy s názvom Zdravý životný štýl - chceme zdravo žiť..., na ktorých účastníci prezentovali power pointové prezentácie, ktoré si sami vytvorili, a to v oblasti zdravého životného štýlu, dôležitosti pohybu – jeho význam pre človeka, o dôležitosti prijímania bielkovín a minerálnych látok pre ľudský organizmus a…

Viac informácii

Kritické myslenie a utváranie názorov a postojov - chceme kriticky myslieť

ICM MA Spravodajstvo | Nedeľa, 31. December 2023

obrazok
Kritické myslenie a utváranie názorov a postojov - chceme kriticky myslieť bol ďalší workshop, ktorý ICM Martin realizovalo dňa 15. decembra 2023 na Gymnáziu V. Paulinyho-Tótha v Martine a bol zameraný na prácu s informáciami a médiami.

Viac informácii

Súťaž projektov žiakov „MIESTO, KDE ŽIJEM“ má víťazov bez porazených

ICM BB Spravodajstvo | Pondelok, 18. December 2023

obrazok

Informačné centrum mladých Banská Bystrica (ICM BB) organizovalo v priebehu mesiacov september až december 2023 regionálnu environmentálnu súťaž projektov žiakov 7. a 8. tried základných škôl (ZŠ) v Banskej Bystrici. Súťaž nadviazala na aktívnu účasť ZŠ (Pieninská, Golianova, Ďumbierska, Spojová) z minulého roka, kedy sa žiaci zúčastnili pracovných workshopov zameraných na problematiku životného prostredia. Do súťaže sa prihlásilo 26 žiakov so 17…

Viac informácii

Mládežnícky parlament mesta Topoľčany opäť aktívny

ICM TO Spravodajstvo | Nedeľa, 17. December 2023

Rok 2023 bol pre mládežníkov z Mládežníckeho parlamentu mesta Topoľčany veľmi aktívny. V úvode roka sme sa zúčastnili na konferencii mládežníckych parlamentov v Nitre, kde sme reprezentovali naše aktivity a mesto Topoľčany. V máji roku 2023 sme zorganizovali Študentskú párty, zúčastňovali sa rôznych diskusných stretnutí mládeže, príprava charitatívnych akcií a mnoho ďalších aktivít. Vytovirli si nové logo, vlastnú identitu, vlastnú webovú stránku a prezentáciu.…

Viac informácii

Valné zhromaždenie ZIPCeM

ZIPCeM novinky | Piatok, 15. December 2023

obrazok
30. novembra sa konalo valné zhromaždenie členských organizácií ZIPCeM. Program bol vedený k prijatiu nových organizácií za členov pozorovateľov, k voľbám do orgánov ZIPCeM, k informáciam o novom IS a vyhodnotení plnenia uznesenia VZ ZIPCeM zo dňa 16.3.2023.
Ďakujeme všetkým organizáciám za aktívnu činnosť o oblasti práce s mládežou a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu i novú spoluprácu.

Viac informácii

Významné ocenenie

ZIPCeM novinky | Streda, 06. December 2023

>obrazok
Náš podpredseda Lukáš Hrošovský sa stal držiteľom významného ocenenia BIELA VRANA. Lukáš sa dlhodobo venuje práci s mládežou, komunitným aktivitám a projektom zameraným na participáciu a aktívne dobrovoľníctvo.
SME NA TEBA HRDÍ A ĎAKUJEME za skvelú prácu, prajeme Ti veľa zdravíčka a síl do ďalších aktivít.

Viac informácii

Strana:  1 2 3 >  Posledná »

Vyber si svoje Informačné centrum mladých