Aktuality

Projekt Slovensko, vráťme hmyzu domov! sa širi Slovenskom

ZIPCeM novinky | Streda, 29. November 2023

obrazok
Náš projekt Slovensko, vráťme hmyzu domov! je v plnom prúde a máme za sebou vzdelávanie žiakov druhého stupňa v Hornej Súči, ktorí sa už dlhšie venujú environmentálnej výchove. Naše stretnutie bolo vzájomne obohacujúce, pretože tieto deti už majú vytvorené obydlia pre chov včielok - samotárok a aj ich úspešne chovajú. Stretli sme sa tiež s mladými ľuďmi v Skačanoch a informácie a hmyzie domy sme niesli aj žiakom gymnázia v Martine. Všetky workshopy boli zamerané…

Viac informácii

Kritické myslenie a utváranie názorov a postojov

ICM MA Spravodajstvo | Utorok, 28. November 2023

obrazok
Kritické myslenie a utváranie názorov a postojov bol názov workshopov, ktoré ICM Martin realizovalo dňa 22. novembra 2023 so žiakmi Gymnázia V. Paulinyho-Tótha v Martine a boli zamerané na prácu s informáciami, ako správne čítať správy, ako sa brániť hoaxom, spamom.

Viac informácii

Zdravý životný štýl - chceme zdravo žiť…

ICM MA Spravodajstvo | Štvrtok, 23. November 2023

obrazok
Dňa 16. novembra 2023 Informačné centrum mladých, n. o., Martin v spolupráci s Gymnáziom Viliama Paulinyho-Tótha Martin organizovalo podujatie Zdravý životný štýl - chceme zdravo žiť..., ktorého cieľom bolo zvýšiť informovanosť mladých ľudí o podpore ich zdravia, rozšíriť vedomosti a zručnosti potrebné na dodržiavanie zdravého životného štýlu, na väčšiu duševnú pohodu.

Viac informácii

Strana:  <  1 2 3 4 >  Posledná »

Vyber si svoje Informačné centrum mladých