Aktuality

Hľadá sa konzultant / konzultantka!

Aktuality | Pondelok, 07. Apríl 2008

Nevieš si predstaviť nudnú prácu na jednom mieste? Máš rád zmenu, nové informácie?Rád a na úrovni komunikuješ s ľuďmi? Tak toto je niečo pre Teba. Ponúkame Ti zaujímavý spôsob, ako sa realizovať, získať množstvo nových možností spoznať nových ľudí, pracovných skúseností, samostatne sa rozhodovať a zároveň sa zabaviť. Zdá sa Ti to nemožné? Hľadáme možno Teba. Mladého, aktívneho človeka na pozíciu konzultanta v Združení Informačných a poradenských centier mladých v SR.

Čo bude Tvojou úlohou u nás?
Pomáhať všetkým, čo sa potrebujú zorientovať v mori informácií.
Zaujímavá práca s mladými ľuďmi spojená s cestovaním po celom Slovensku, účasť na atraktívnych podujatiach s našim mobilným Informačným centrom mladých – Infomobil.
V lete na cestách, v zime v teple.

Akého človeka potrebujeme?
Schopného a ochotného rýchlo sa učiť nové veci, flexibilného, zodpovedného a najmä s výbornými komunikačnými schopnosťami, vyjadrovaním a prístupom k ľuďom. Ak ešte k tomu všetkému ovládaš prácu s PC a internetom na dobrej užívateľskej úrovni a a na stredne pokročilej úrovni jeden zo svetových jazykov, ani chvíľku neváhaj.

Čo Ti chceme ponúknuť?
TPP
Stabilné pracovné prostredie
Osobnostný a profesijný rast
Možnosť vzdelávať sa na pravidelných školeniach
Prácu, ktorej chýba stereotyp

Miesto práce :
Združenie Informačných a poradenských centier mladých v SR so sídlom v Prievidzi
Celé Slovensko, v rámci projektu Infomobil

Bližšie informácie získaš na tel. č. : 046/543 01 74
E mail:  info@icm.sk
Kontaktná osoba: Mgr. Lucia Frolovičová

V prípade záujmu nám svoj životopis a motivačný list zašli do 16. apríla 2008 na uvedenú mailovú adresu, prípadne poštou na adresu : ZIPCeM SR
Tenisová 25
971 01 Prievidza
s označením „Konkurz – konzultant“

Združenie Informačných a poradenských centier mladých v SR je občianske združenie, strešná organizácia a reprezentant v dnešnej dobe už 21 Informačných centier mladých na celom území Slovenska, zameraných na poskytovanie kvalitného informačného servisu pre mladých ľudí v mnohých, pre nich zaujímavých oblastiach. Jeho činnosť sa datuje od roku 1992 a jeho cieľom je neustále zvyšovanie kvality života mládeže v SR, najmä zabezpečením dostupnosti informácií pre znevýhodnené skupiny, ale i ostatnej širokej verejnosti. Tieto služby je schopné poskytovať vďaka neustále sa rozširujúcej siete Informačných centier mladých v SR.

Viac informácií na : http://www.zipcem.sk
http://www.icm.sk
http://www.infomobil.sk

Vyber si svoje Informačné centrum mladých