Aktuality

Festival ľudskosti mladých ľudí 2021 v Martine

ICM MA Spravodajstvo | Utorok, 22. Jún 2021

obrazok
ICM, n.o. Martin a S CVČ pri ICM, n.o. Martin v spolupráci s GVPT Martin sa zapojilo do aktivít Festivalu ľudskosti mladých ľudí 2021, ktoré boli zamerané na povzbudenie ľudí, na šírenie radosti a obohatenie života pozornosťou mladých ľudí, žiakov, pedagógov a ostatných. Organizátorom bola Rada mládeže Žilinského kraja, podujatie bolo realizované pod záštitou predsedníčky Žilinského samosprávneho kraja Eriky Jurinovej.

Členovia krúžku Zdravý životný štýl pod vedením Mgr. Lucie Smižikovej v utorok 15. júna navštívili pedagógov a ostatných zamestnancov Gymnázia VPT v Martine a darovali im krásne ružičky s poďakovaním za ich náročnú prácu a starostlivosť. V stredu 16. júna pod altánkom v areáli GVPT žiačky ponúkali chutné koláčiky šťastia s priloženou motivačnou myšlienkou, kde si žiaci mohli posedieť pri príjemnej hudbe a porozprávať sa.
Koláčiky napiekli a ozdobili členky krúžku spolu so svojou vedúcou Mgr. Luciou Smižikovou.
Najviac nás potešilo, že vedenie GVPT vyjadrilo srdečné poďakovanie žiakom, vedúcej krúžku a S CVČ pri ICM, n.o. Martin za tak krásnu akciu po náročnom a ťažkom období korony, škola sa v tento deň niesla v duchu Festivalu a všetci zúčastnení boli nadšení…
Rada by som sa poďakovala organizátorovi Festivalu ľudskosti 2021 - RMŽK za zorganizovanie peknej a úspešnej akcie.

Vyber si svoje Informačné centrum mladých