Aktuality

Súťaž autonómnych robotov RoboRAVE Slovensko 2024

ICM MA Spravodajstvo | Pondelok, 22. Apríl 2024

obrazok
Dňa 12. apríla 2024 sa na pôde Žilinskej univerzity v Žiline, v priestoroch „Átria“ Stavebnej fakulty konal deviaty ročník celoslovenského kola obľúbenej súťaže v robotike pod názvom RoboRAVE Slovensko 2024. Už deviaty rok Informačné centrum mladých, n. o. Martin v spolupráci s AMAVET klubom 958 Žilina, AMAVET klubom 549 a Žilinskou Univerzitou v Žiline organizujú túto súťaž.

Viac informácii

XX. ROČNÍK “KOVÁČOVA BYSTRICA 2024” - VÝSTUPY

ICM BB Spravodajstvo | Nedeľa, 21. Apríl 2024

obrazok
Jubilejný XX. ročník súťaže „Kováčova Bystrica“ bola plná mladých talentovaných a veľmi nádejných umelcov v interpretačnej a v literárnej oblasti. Na priložených linkoch si môžete pozrieť výsledky XX. ročníka súťaže Kováčova Bystrica, prečítať si článok o súťaži a najmä potešiť svoju dušu čítaním víťazných prác, ktoré sú taktiež v priloženom súbore.
Článok_-_KB.pdf

Viac informácii

Valné zhromaždenie ZIPCeM

ZIPCeM novinky | Streda, 27. Marec 2024

Dňa 27. 03. 2024 sa konalo valné zhromaždenie členských organizácií ZIPCeM. Sme radi, že pozvanie prijal aj Tomáš Horváth, riaditeľ odboru podpory neformálneho vzdelávania NIVAM. V rámci programu sa prostredníctvom krátkeho príhovoru predstavil nový predseda Lukáš Hrošovský, do našej siete sme prijímali nových členov pozorovateľov a predstavili sme si víziu a plány na rok 2024. Kyticou a slovami sme poďakovali bývalej predsedkyni Elene Valenteje za jej prínos pre…

Viac informácii

MARCOVÉ STRETNUTIE KOMISIE PRE MLÁDEŽ

ICM MA Spravodajstvo | Utorok, 19. Marec 2024

obrazok
Zástupca ICM Martin sa zúčastnil zasadnutia Komisie pre mládež ŽSK, ktorá sa konala dňa 15. marca 2024 v Martine. Členovia aktívne spolupracovali pri tvorbe plánu a krajských mládežníckych aktivít.

Viac informácii

KOVÁČOVA BYSTRICA 2024

ICM BB Spravodajstvo | Utorok, 30. Január 2024

obrazok
Informačné centrum mladých Banská Bystrica a spoluorganizátori vyhlasujú XX. ročník súťaže KOVÁČOVA BYSTRICA 2024. Bližšie informácie nájdete v priloženom letáku. Tešíme sa na Vašu účasť!
LETÁK - KB 2024
PRIHLÁŠKA



Viac informácii

Nový predseda ZIPCeM

ZIPCeM novinky | Pondelok, 01. Január 2024

Od 01. 01. 2024 má Združenie informačných a poradenských centier mladých v SR nového predsedu Lukáša Hrošovského, ktorý po úspešných 11 rokoch vystriedal Elenu Valenteje. Lukáš sa už dlhodobo a sústavne venuje práci s mládežou, za čo získal v roku 2023 ocenenie Biela vrana.
Jeho víziou je pokračovať v misii zvyšovania povedomia a poskytovania podpory pre mladých ľudí na Slovensku. Verí, že spoločne dosiahneme ešte viac a posunieme ZIPCeM k novým úspechom…

Viac informácii

Zdravý životný štýl - chceme zdravo žiť…

ICM MA Spravodajstvo | Nedeľa, 31. December 2023

obrazok
V dňoch 14. a 15. novembra 2023 Informačné centrum mladých, n. o., Martin v spolupráci s Gymnáziom Viliama Paulinyho-Tótha Martin organizovalo 2 workshopy s názvom Zdravý životný štýl - chceme zdravo žiť..., na ktorých účastníci prezentovali power pointové prezentácie, ktoré si sami vytvorili, a to v oblasti zdravého životného štýlu, dôležitosti pohybu – jeho význam pre človeka, o dôležitosti prijímania bielkovín a minerálnych látok pre ľudský organizmus a…

Viac informácii

Kritické myslenie a utváranie názorov a postojov - chceme kriticky myslieť

ICM MA Spravodajstvo | Nedeľa, 31. December 2023

obrazok
Kritické myslenie a utváranie názorov a postojov - chceme kriticky myslieť bol ďalší workshop, ktorý ICM Martin realizovalo dňa 15. decembra 2023 na Gymnáziu V. Paulinyho-Tótha v Martine a bol zameraný na prácu s informáciami a médiami.

Viac informácii

Strana:  1 2 3 >  Posledná »

Vyber si svoje Informačné centrum mladých